Download

Themanummer Vrijmetselarij: een uitgave niet alleen bestemd voor de leden van de Orde, maar ook voor anderen die geïnteresseerd zijn in het ietwat mysterieuze fenomeen vrijmetselarij. Of wellicht zelfs een lidmaatschap overwegen. "Vrijmetselarij" is hét algemeen maçonniek tijdschrift. Uitgave van de Orde van Vrijmetselaren onder het Grootoosten der Nederlanden

Download themanummer 2015

 
 

Televisie

In een programma van twee delen van Omroep Brabant bezoekt Maud Hawinkels de Vrijmetselaars in hun loge in Bergen op Zoom:
Deel 1
Deel 2

 
 

Orde van Vrijmetselaren onder het Grootoosten der Nederlanden

De overkoepelende orde van de vrijmetselaren in Nederland.
www.vrijmetselarij.nl
Discussiegroepen van vrijmetselaars op Facebook

     
 

Le Droit Humain

In de Internationale Orde der Gemengde Vrijmetselarij "Le Droit Humain" (I.O.G.V.M. "Le Droit Humain") beoefenen mannen en vrouwen gezamenlijk, op voet van gelijkheid, wederzijds respect en waardering voor elkaar, de Vrijmetselarij.
www.droit-humain.org/paysbas

     
 

De Orde van Weefsters

Vita Feminea Textura is een inwijdingsgenootschap voor vrouwen. De Orde is gevestigd te Utrecht en telt inmiddels veertien Loges verspreid over Nederland.
www.ordevanweefsters.nl

     

 

Maçonnieke Stichting Ritus en Tempelbouw

De stichting beoogt de kwaliteit van de maçonnieke arbeid te behouden en waar nodig te versterken, alsmede de maçonnieke werkwijze verder te verdiepen.
www.ritusentempelbouw.nl